Fysiotherapeut

Op senioren gerichte fysiotherapie is een specialiteit van het team fysiotherapeuten van het Huis Nebo. Hun individueel gerichte programma's staan meestal garant voor goede resultaten. Zo dragen zij bij aan de kwaliteit die we voor iedere cliënt nastreven. 

Dit kan een fysiotherapeut van Het Huis Nebo voor u betekenen:

  • Beter bewegen is vaak te leren. Onze aanpak maakt dat u zich weer zekerder en zelfstandiger gaat voelen. Dat doen we door het goed gebruiken van spieren te stimuleren en u te helpen uw kracht te herwinnen.
  • Achteruitgang in uw fysieke conditie zo mogelijk vertragen en liefst voorkomen. Met individueel gerichte behandeling en begeleiding weten wij opvallende resultaten te bereiken. Ons geheim? We doen het samen met u! Maatwerk is immers altijd het beste.
  • Een actief oefenprogramma voor cliënten die behoefte hebben aan bewegen, maar daarbij ondersteuning nodig hebben.

U woont in de wijk? Ook dan is fysiotherapie voor u toegankelijk!

Ook voor cliënten uit de wijk is het mogelijk om gebruik te maken van de fysiotherapie van Het Huis Nebo. Op dinsdag- of vrijdagochtend kan - met op senioren gerichte fysiotherapeutische begeleiding - een fitnessprogramma worden gevolgd.

Meer informatie bij Diensten voor de wijk.

Goed geoutilleerde oefenzaal

De ruime en lichte ambiance en de goed uitgeruste maar ook gezellig ingerichte oefenzaal maken het volgen van een fysioprogramma in Het Huis Nebo een waardevolle ervaring.

Contact

Neem met vragen of voor meer informatie contact op met de afdeling fysiotherapie op 070 312 37 37 of 070 312 37 59 (van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur) of zend een e-mail naar nebo@bronovo.nl.