Liefdevolle zorg

In Het Huis Nebo bieden onze betrokken en gedreven medewerkers 24 uur per dag persoonlijke, liefdevolle en respectvolle zorg aan onze cliënten. Altijd gaan we bij zorg, behandeling en begeleiding uit van de kwetsbare mens waarvoor wij de verantwoordelijkheid hebben. Ook de familie en naasten van onze cliënten begeleiden en informeren we uiteraard met regelmaat en op aanvraag.

Ons zorgteam staat dag en nacht klaar

Dag en nacht is op elke afdeling een zorgteam aanwezig voor de verzorging van de cliënten. Dat betekent: medicijnen op tijd, goede persoonlijke verzorging, de maaltijden op schema, deelname aan activiteiten als dat kan en niet te vergeten: een liefdevol en begrijpend woord als het even wat minder gaat.

Voor het contact met familie en naasten is er de Eerst Verantwoordelijke Verpleegkundige (EVV'er). Meer over onze zorgteams en de EVV'ers.

Iedere bewoner krijgt zorg op maat

Ieder mens is uniek en dat geldt ook bij het verlenen van zorg. Wordt u of uw naaste opgenomen in Het Huis Nebo, dan is zijn of haar zorgvraag bepalend voor de keuze van de verblijfsafdeling. Bij voornamelijk somatische (lichamelijke) problematiek kan dat Het Bosch of De Beek zijn. Heeft u of uw naaste vooral te kampen met psychogeriatrische (o.a dementie) problematiek, dan komen onze afdelingen Het Dael of Het Hout in aanmerking.

Meer over cliënt worden bij Het Huis Nebo.
Meer over wonen in Het Huis Nebo.