Medewerkers UWV zetten zich in voor cliënten van Het Huis Nebo

22 mei 2017

Donderdag 18 mei kwamen 31 medewerkers van het UWV naar Het Huis Nebo. In het kader van de maatschappelijke betrokkenheid kozen de UWV-medewerkers ervoor om een dagdeel vrijwilligerswerk bij ons te doen.

De eerste groep UWV-medewerkers is gaan wandelen met de bewoners in het prachtige park Clingendael. De bewoners genoten zichtbaar van de heerlijke wandeling en de extra aandacht van de medewerkers van het UWV. De tweede groep UWV-medewerkers is met de handen aan de slag gegaan en hebben diverse balkons inclusief meubilair schoon gemaakt. De balkons hebben ze fleurig achtergelaten door ze te voorzien van fruitbomen en diverse plantjes.

Aan het eind stond de ijscoman klaar om alle bewoners en vrijwilligers te voorzien van een ijsje.

Vrijwilliger worden?

In Het Huis Nebo worden veel activiteiten voor bewoners georganiseerd. Bijvoorbeeld wandelen, tuinieren, muziek maken en fietsen met bewoners op een speciale duo-fiets, uitstapjes doen en allerlei soorten creatieve activiteiten. Voor al deze activiteiten zijn vrijwilligers onontbeerlijk. Wij zoeken vrijwilligers die het huidige team van vrijwilligers willen komen versterken. Is het iets voor u? Kom ook helpen. Neem contact op met José Bosdijk. Zij is bereikbaar onder nummer 088 979 80 15 of j.bosdijk@haaglandenmc.nl.