uploads/titelfoto/0087_fvdb_20140702.jpg

Werken bij Het Huis Nebo

Midden in de samenleving

In Het Huis Nebo streven we eensgezind naar hetzelfde doel: het bieden van een zinvol bestaan aan onze cliënten. Wij willen ervoor zorgen dat onze cliënten bij ons een echt 'thuis' vinden, waar oprechte aandacht is, respect heerst en welzijn centraal staat. 

Echte aandacht voor mensen

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is de wereld van de verpleeghuiszorg vol dynamiek, innovaties en echte aandacht voor mensen. In ons huis zijn alle ingrediënten daarvoor aanwezig. Een prachtig gebouw in een schitterende omgeving met veel ruimte en heel veel licht. Liefdevolle, betrokken medewerkers met een hoge motivatie en heel veel plannen om nog betere zorg te bieden en het leven van cliënten in Het Huis Nebo nog aangenamer te maken.

Open Huis

Die innovaties zoeken we ook buiten de deur. Wij richten ons steeds meer op de omgeving, bijvoorbeeld door wijkbewoners uit te nodigen om in ons seniorenrestaurant te komen eten en activiteiten voor onze eigen cliënten te combineren met evenementen voor wijkbewoners. We doen dit bijvoorbeeld ook door onze expertise op het gebied van fysiotherapie voor senioren te ontsluiten voor oudere bewoners van het Benoordenhout in Den Haag.

Welkom in Het Huis Nebo 

Wij willen met onze organisatie deel uitmaken van onze omgeving en van de maatschappij. Verpleeghuizen moeten geen gesloten instellingen zijn, waar het stil en eenzaam is. Het Huis Nebo moet bruisen van activiteiten. Buurtbewoners moeten hier spontaan binnenlopen en onze bewoners en hun naasten moeten kunnen genieten van gezelligheid, warmte en een uitnodigende omgeving.

Stichting HMC

De Stichting HMC ondersteunt actief de ontwikkeling van haar medewerkers. Wij moedigen medewerkers aan hun eigen prestaties en die van anderen te verbeteren. Opleiden is hierbij een belangrijk instrument.

In onze visie op leren gaan we er van uit dat leren een onderdeel van het dagelijkse werk is. Lerend werken en werkend leren is het motto.