Opleidingen

In onze visie op leren gaan we er van uit dat leren een onderdeel van het dagelijkse werk is. Lerend werken en werkend leren is het motto. 

Leerbedrijf

Stichting Bronovo-Nebo biedt de mogelijkheid een beroepsopleiding te volgen. Om het leren in de praktijk goed te laten verlopen heeft iedere locatie een aantal praktijk- en werkbegeleiders. Samen begeleiden zij de leerlingen in het opdoen van relevante werkervaringen, het maken van praktijkopdrachten en het reflecteren op het eigen leerproces. Leerlingen kunnen ervaring opdoen in het verzorgen en begeleiden van diverse categorieën wat leidt tot breed opgeleide medewerkers. Bovendien kan er na diplomering een bewuste keuze gemaakt worden voor het werken met de categorie patiënten waar de meeste affiniteit mee bestaat.
Na het behalen van een beroepsopleiding kun je nog allerlei vervolgopleidingen gaan doen.

De combinatie van werken en leren spreekt veel mensen aan. Groot voordeel is dat je in het dagelijks werk direct een koppeling kunt maken tussen wat je leert en de toepassing daarvan in de praktijk. Bovendien verdien je tijdens je opleiding al een salaris.

Stichting Bronovo-Nebo biedt ook stagemogelijkheden voor leerlingen